Snel én lekker, voor bij de BBQ
Er wacht ons weer een zomer vol heerlijke BBQ-momenten! En wat eten we meestal bij al die grillades? Brood, sausjes en wat groentjes of patatjes. Best lekker natuurlijk. Maar er zijn zoveel meer mogelijkheden!
In deze workshop gaan we niet achter de rooster staan, maar we focussen op zelfgemaakte bijgerechten die bij een barbecue horen. Met verse ingrediënten maken we allerlei makkelijke én verrassende salades, dips, toppings en veel meer. Om mee te nemen naar je volgende potluck of je eigen barbecuefestijn mee aan te vullen? Iedereen loopt warm voor jouw side dishes!
Wat gaan we precies doen?
- We maken originele bijgerechten voor de barbecue die toch weinig tijd en moeite kosten.
- Ook zelfgemaakte sausjes, dips en toppings staan op het menu.
- Om te kunnen smullen van een volledige maaltijd, bakken we ook een zelfgemaakte burger en gemarineerde veggie- en visspiesjes in de pan of oven. Thuis doe je dit natuurlijk op de barbecue!
Hoe werkt het praktisch?
- Duur: 3 uur.
- Prijs per persoon.
- Maaltijd inbegrepen.
Lees meer over het verloop van een kookworkshop.