Tover hartverwarmende veggie comfortfood op tafel
Bij hartverwarmende winterkost denken we vaak meteen aan zware en calorierijke kost. Niets is minder waar! Ook gerechten met een gezonde twist (lees: véél groenten) kunnen heerlijke comfortfood zijn.
In deze workshop maak je gevarieerde vegetarische schotels met allerlei wintergroenten. Van witte kool met walnootsaus en peer (vegan), veldsla gnocchi met pesto en blauwe kaas (veggie) en aardappel - boerenkool rösti (veggie).
Wat gaan we precies doen?
- Witte kool, veldsla, boerenkool… We koken met deze wintertoppers.
- Je krijgt tips om eens minder bekende groenten uit te proberen en om verrassende gerechten te maken met de klassiekers onder de groenten.
- Gezonde vegetarische comfortfood? Hier ontdek je nieuwe recepten!
Hoe werkt het praktisch?
- Duur: 3 uur
- Prijs per persoon.
- Inclusief vegetarische maaltijd.
Lees meer over het verloop van een kookworkshop
Laat je inspireren door nieuwe inzichten en praktische tips. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.