De smaak van puur plantaardig

1 pers.

Digitaal. Inspirerend leren bij jou thuis

€ 7

prijs per persoon

Creatief aan de slag met plantaardige ingrediënten

Kies jij ook steeds vaker voor een volledig plantaardige maaltijd, of wil je binnenkort de switch maken? Met een bord vol groenten, fruit, noten, peulvruchten en volle granen schotel je elke keer lekkere, gezonde en bewuste gerechten voor. En dat er af en toe minder of geen dierlijke producten op het menu staan, geeft je net meer ruimte om te variëren en nieuwe smaken te ontdekken.

Viviane Van Dyck weet precies hoe je dit aanpakt. Ze helpt je op weg met handige tips om plantaardige smaakbommetjes te bereiden. Door voldoende te variëren en oog te hebben voor wat elk seizoen te bieden heeft, tover je elke keer weer een feestmaal op tafel. Zo lekker en eenvoudig kan plantaardig eten zijn!

Wat haal je precies uit dit webinar?

  • Leer hoe je plantaardige voeding makkelijk maakt.
  • (Her)ontdek een brede waaier aan heerlijke seizoensgroenten.
  • Maak kennis met gezonde producten voor elk seizoen.
  • Zie hoe Viviane live 2 heerlijke, evenwichtige gerechten bereidt, waaronder een noedelsoep.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: +/- 75 min.
  • Deze interactieve sessie is eenmalig en staat gepland op 20 februari 2025.
  • Na inschrijving krijg je de link voor de geplande uitzending.
  • Stel live vragen via de chat.
  • De sessie wordt opgenomen. Deelnemers ontvangen na afloop de link naar de opname. De opname blijft beschikbaar tot 20/03/2025.

Wie is Viviane Van Dyck?

  • Viviane Van Dyck begon haar carrière in de keuken van het dansgezelschap van Anne Teresa De Keersmaeker, waar ze – lang voor het ‘in’ was – al aan de slag ging met zeewier, seitan en gefermenteerde groenten.
  • Dankzij haar ruime ervaring zowel als kok, begeleider van kookworkshops en als auteur van 3 kookboeken stelt Viviane lekkere recepten voor, goed gekruid met degelijke kennis en op smaak gebracht met een vleugje humor. Bewust in het leven staan en je gezondheid zelf in de hand te nemen is haar motto.

Creatief aan de slag met plantaardige ingrediënten

Kies jij ook steeds vaker voor een volledig plantaardige maaltijd, of wil je binnenkort de switch maken? Met een bord vol groenten, fruit, noten, peulvruchten en volle granen schotel je elke keer lekkere, gezonde en bewuste gerechten voor. En dat er af en toe minder of geen dierlijke producten op het menu staan, geeft je net meer ruimte om te variëren en nieuwe smaken te ontdekken.

Viviane Van Dyck weet precies hoe je dit aanpakt. Ze helpt je op weg met handige tips om plantaardige smaakbommetjes te bereiden. Door voldoende te variëren en oog te hebben voor wat elk seizoen te bieden heeft, tover je elke keer weer een feestmaal op tafel. Zo lekker en eenvoudig kan plantaardig eten zijn!

Wat haal je precies uit dit webinar?

  • Leer hoe je plantaardige voeding makkelijk maakt.
  • (Her)ontdek een brede waaier aan heerlijke seizoensgroenten.
  • Maak kennis met gezonde producten voor elk seizoen.
  • Zie hoe Viviane live 2 heerlijke, evenwichtige gerechten bereidt, waaronder een noedelsoep.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: +/- 75 min.
  • Deze interactieve sessie is eenmalig en staat gepland op 20 februari 2025.
  • Na inschrijving krijg je de link voor de geplande uitzending.
  • Stel live vragen via de chat.
  • De sessie wordt opgenomen. Deelnemers ontvangen na afloop de link naar de opname. De opname blijft beschikbaar tot 20/03/2025.

Wie is Viviane Van Dyck?

  • Viviane Van Dyck begon haar carrière in de keuken van het dansgezelschap van Anne Teresa De Keersmaeker, waar ze – lang voor het ‘in’ was – al aan de slag ging met zeewier, seitan en gefermenteerde groenten.
  • Dankzij haar ruime ervaring zowel als kok, begeleider van kookworkshops en als auteur van 3 kookboeken stelt Viviane lekkere recepten voor, goed gekruid met degelijke kennis en op smaak gebracht met een vleugje humor. Bewust in het leven staan en je gezondheid zelf in de hand te nemen is haar motto.