Een vegetarisch feestmenu waar zelfs vleesfans voor smelten
Lekker en feestelijk! De vegetarische keuken leent zich heel goed voor een feestmaal. In deze kookworkshop ga je zelf aan de slag met gerechten die ideaal zijn voor het hele gezin of voor een gevarieerde groep van gasten. Ontdek hoe je gekende en minder gekende groenten combineert. Zo verras jij straks groot en klein met een verrassend feestmaal!
Stap voor stap maken we een volledig menu klaar waarin verrassende, smaakvolle en kleurrijke seizoensgroenten centraal staan. Verwacht je aan lichte en lekkere combinaties met gevarieerde ingrediënten. Producten die goed voelen, proeven én ruiken. Kortom, een feest voor alle zintuigen … en voor elke smaak.
Psst: Maak zeker genoeg, want zelfs de grootste vleesfanaten zullen een tweede portie vragen.
Wat haal je precies uit deze workshop?
- Je bereidt een selectie van voorgerechten, zoals pommes duchesses, een romige knolseldersoep en een verrassend linzenkroketje.
- Als hoofdgerecht staat een feestelijk gevulde patisson of courgette op het menu, aangevuld met een originele butternutrisotto met bimi en een aardappelgroentetaartje.
- Een dadeltaart sluit de maaltijd af.
- Je krijgt tips voor een mooie presentatie. Zo zien je gerechten er even mooi uit als je kerstboom (of je outfit).
Praktisch
- Duur: 4 uur
- Inclusief feestelijke vegetarische maaltijd
- Prijs per persoon