Een feestmenu waar iedereen naar aftelt
Ben jij dit jaar de kok tijdens de feestdagen? Schuiven er verstokte vleeseters, maar ook visfans en vegetariërs aan tafel? Ontdek tijdens onze tweedelige democooking gevarieerde recepten voor een geslaagd feest waar al je gasten van smullen. Onze lesgever geeft je feestelijke inspiratie en concrete tips om een heerlijk diner op tafel te toveren.
Op het menu in deze eerste sessie: hapjes, voorgerecht en dessert. Kijk stap voor stap mee en stoom je klaar voor een feestdiner om duimen, vingers én borden bij af te likken.
Wat haal je precies uit deze digitale sessie?
- Je leert hoe je baked nori, petits fours met camembert en balsamicovijgen en een oosters hapje voor vlees-, vis-, en veggieliefhebbers maakt.
- Het dessert is een klassieker in een nieuw jasje: een opgerolde tiramisu.
- Ontdek recepten voor hapjes, voorgerecht en dessert die iedereen smaken.
Praktisch
- Duur: +/- 60min.
- Deze gratis interactieve sessie staat gepland op 10 december.
- Na je inschrijving krijg je de link voor de geplande uitzending.
- Stel live vragen via de chat. Uit alle vragen worden er een aantal behandeld.
- De sessie wordt opgenomen. Deelnemers ontvangen na afloop de link naar de opname. De opname blijft beschikbaar tot 10/01/2025.
- Wil je ook een heerlijk feestelijk hoofdgerecht leren maken? Ontdek onze tweede online sessie op 11 december: Democooking: feestmenu voor iedereen: hoofdgerecht