Verras je gasten met een heerlijk hoofdgerecht
Koken voor een groep waarbij de ene gast verslingerd is aan vlees of vis en de andere verzot op veggie ... Geen eenvoudig taak. Maar tijdens onze democoocking krijg je tips voor een feestmenu waar iedereen blij van wordt.
Deze tweede sessie van de tweedelige democooking draait helemaal rond het hoofdgerecht: courgetterollade met kabeljauw of knolseldersteak met oesterzwammen en champignonmengeling voor de veggie-lovers. Als extraatje ontdek je ook een lekker sausje, inclusief tips om dit gerecht met vlees te bereiden. Kijk stap voor stap mee en laat je inspireren voor een feestdiner waar zowel nonkel Jos als je hippe nichtje van geniet!
Disclaimer: de kans bestaat dat dit menu je gasten zo bevalt, dat je volgend jaar weer de kok van dienst bent.
Wat haal je precies uit deze digitale sessie?
- Krijg tips voor een feestmenu dat past bij visfans, vegetariërs en vleeseters.
- Ontdek verrassende gerechten, zoals een kabeljauw-courgetteroulade of champignonmengeling met knolseldersteak, mét variatie-tips voor vleesliefhebbers.
- Je weet precies wat op je boodschappenlijst moet voor D-day.
- Laat je inspireren en maak van dit feest een culinair cadeautje voor iedereen aan tafel.
Praktisch
- Duur: +/- 60min.
- Deze gratis interactieve sessie is eenmalig en staat gepland op 11 december.
- Na je inschrijving krijg je de link voor de geplande uitzending.
- Stel live vragen via de chat. Uit alle vragen worden er een aantal behandeld.
- De sessie wordt opgenomen. Deelnemers ontvangen na afloop de link naar de opname. De opname blijft beschikbaar tot eind januari.
- Wil je ook feestelijke hapjes, voorgerecht en dessert leren maken? Ontdek onze eerste online sessie op 10 december: Democooking: feestelijke hapjes en dessert voor iedereen