Ontdek de heerlijke smaken van de herfst op je bord
De herfst doet ook in de keuken zijn intrede! Hunker jij ook al naar de heerlijke smaken van seizoensproducten zoals geitenkaas, rode biet en gestoofde appeltjes? Of de warme toetsen van kaneel en anijs?
In deze workshop dompelen we ons helemaal onder in het herfstthema met een paar eenvoudige, maar heerlijke hapjes en voorgerechtjes. Op het menu staan onder andere geroosterde butternut, pastinaak en minipizza’s.
Wat gaan we precies doen?
- We toveren lekkere hapjes op tafel met verse herfstgroenten en -fruit.
- Zowel liefhebbers van hartig als zoetebekjes komen aan hun trekken.
- We maken pastinaak rösti, verrassende amuseglaasjes, een pittig soepje, pizza met peer en gorgonzola, chocolade notenrotsjes en nog véél meer.
Hoe werkt het praktisch?
- Duur: 3 uur.
- Prijs per persoon.
- Hapjesmaaltijd inbegrepen.
Lees meer over het verloop van een kookworkshop.