Kooktechnieken

Tajine, open u

Koken in een tajine is deksels lekker én gezond! Leer perfect gekruide gerechten maken.

De plantaardige keuken ontdekken

Vaker plantaardig eten, hoe pak je dat aan? Na deze workshop vol tips en recepten eet je stap voor stap meer plantaardig.

Bakken met desem

Met veel geduld om de natuur haar werk te laten doen, maak je zelf een desembrood en allerlei lekkers met de restdesem.

Tieners aan de grill

Een toffe activiteit met je tiener van 10 tot 14 jaar? Zit alvast samen op hete kolen voor deze coole barbecueworkshop.

Vegetarisch broodbeleg, terrines en groentespreads

Maak in deze kookworkshop zelf vegetarisch broodbeleg en spreads met groenten, noten en vleesvervangers.

Groenten fermenteren

Fermenteren kan je leren! Ontdek alle voordelen en technieken, krijg tips & tricks en proef de bereidingen.

Vegetarische eenpansgerechten

Minder afwas, meer smaak! Leer lekkere en verrassende vegetarische eenpansgerechten maken in deze kookworkshop!

Peulvruchten, onbekend is onbemind

Linzen, (kikker)erwten en bonen zijn veelzijdig en gezond! In deze workshop maken we allerlei voedzame en lekkere gerechten met peulvruchten.

Energiek ontbijt on-the-go

“Geen tijd om te ontbijten!” Dat zeg je nooit meer na deze workshop vol makkelijke en evenwichtige ontbijtinspiratie.

Maaltijdsalades & dressings

Ontdek tijdens deze kookworkshop hoe een lekker vullende salade eruitziet.

Vegetarische BBQ: van apero tot dessert

Denk je bij barbecueën meteen aan vlees? Verleg je grenzen en ontdek heerlijke vegetarische recepten voor de barbecue.