Cocktails, mocktails, hapjes in de oven, lekkers op een spiesje, lekkers in een glaasje …
In deze workshop worden jullie meesters in het maken (én proeven) van verrassende hapjes en drankjes. We wagen ons aan creatieve recepten vol frisse en pittige ingrediënten.
Spreken jullie alvast af wie de volgende after work drink thuis organiseert? ☺
Wat staat er op het menu?
- Aperol spritz, limoncello lush, iced tea van munt en citroengras
- Spanakopita en samosa als hapje
- Saltimbocca van scampi met salie en ham, pinchos met asperges, kwartelei en serranoham
- Avocado en groene appelcrème met zalm, tomaat en buffelmozzarella, honing kipspiesje met manogsalsa, waterkerscrème met grijze garnaaltjes
Deze workshop bevat veggie recepten.
Prijs
- € 70/persoon (excl. BTW), minimum 12 deelnemers
- Duurtijd: 3 uur
- Alle hapjes samen vormen een volwaardige maaltijd.
- De klaargemaakte recepten kunnen variëren per seizoen.
Dit is inbegrepen in de prijs:
- Een professionele lesgever
- Alle benodigde materialen (ingrediënten, schorten, keukenaccessoires ...)
- Afwas en cleaning van de keuken
- Frisdranken, water, koffie en thee.
- Mocktails, bier en flessen cava/wijn zijn niet inbegrepen maar kunnen worden bijbesteld. Contacteer ons voor meer info en prijzen