No meat, no nonsense (Replay)

1 pers.

Digitaal. Inspirerend leren bij jou thuis

€ 7

prijs per persoon

Tips en toegankelijke recepten om vaker veggie te eten

We houden bijna allemaal van een stukje vlees, vis, kaas of een glas melk. Maar we weten ook dat té veel nooit goed is. De helft van de Belgen eet daarom niet meer elke dag vlees of vis. En steeds meer mensen zeggen dat ze vaker willen kiezen voor een maaltijd zonder vlees of vis. Dat is beter voor je gezondheid én het milieu. Zonder dat het moeilijk of saai hoeft te zijn!

Dat voor plantaardig kiezen steeds lekkerder en makkelijker wordt, weet ook Paul Florizoone, de bezieler van Greenway. Hij deelt in dit webinar-democooking inspiratie, recepten en een heleboel tips & tricks.

Op het programma:

  • Krijg in het webinar no-nonsense duiding bij heel wat vragen zoals: zijn veggie producten wel gezond en niet overbewerkt? Zijn plantaardige producten duurder dan vlees? Veggie, vegan, flexi: wat is het verschil?
  • Ontdek makkelijke en toegankelijke recepten in een korte democooking: van BBQ-bloemkoolwings als apero tot een heerlijke plantaardige smash burger.



Wie is de expert?

Paul Florizoone is de man achter het Belgische veggie & plant-based merk Greenway. Vroeger hield Paul van een goed stukje vlees. Tot hij door Azië trok en noodgedwongen de vegetarische keuken moest verkennen. Al snel merkte Paul dat hij het vlees helemaal niet miste, integendeel. Terug in België besloot Paul om vaker plantaardig te eten. En omdat hij zelf zo enthousiast is, wil hij ook jou laten proeven van de veelzijdige vegetarische keuken.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur : +/- 75 min.
  • Je schrijft in voor de replay van een live sessie. Je kijkt dus naar een opname van een eerder geplande live sessie. Er is geen (live) interactie via chat mogelijk.
  • Na inschrijving ontvang je meteen de link naar de opname per mail. Je kan onmiddellijk van start gaan.
  • De opname blijft beschikbaar tot 26/12/2024.

Tips en toegankelijke recepten om vaker veggie te eten

We houden bijna allemaal van een stukje vlees, vis, kaas of een glas melk. Maar we weten ook dat té veel nooit goed is. De helft van de Belgen eet daarom niet meer elke dag vlees of vis. En steeds meer mensen zeggen dat ze vaker willen kiezen voor een maaltijd zonder vlees of vis. Dat is beter voor je gezondheid én het milieu. Zonder dat het moeilijk of saai hoeft te zijn!

Dat voor plantaardig kiezen steeds lekkerder en makkelijker wordt, weet ook Paul Florizoone, de bezieler van Greenway. Hij deelt in dit webinar-democooking inspiratie, recepten en een heleboel tips & tricks.

Op het programma:

  • Krijg in het webinar no-nonsense duiding bij heel wat vragen zoals: zijn veggie producten wel gezond en niet overbewerkt? Zijn plantaardige producten duurder dan vlees? Veggie, vegan, flexi: wat is het verschil?
  • Ontdek makkelijke en toegankelijke recepten in een korte democooking: van BBQ-bloemkoolwings als apero tot een heerlijke plantaardige smash burger.



Wie is de expert?

Paul Florizoone is de man achter het Belgische veggie & plant-based merk Greenway. Vroeger hield Paul van een goed stukje vlees. Tot hij door Azië trok en noodgedwongen de vegetarische keuken moest verkennen. Al snel merkte Paul dat hij het vlees helemaal niet miste, integendeel. Terug in België besloot Paul om vaker plantaardig te eten. En omdat hij zelf zo enthousiast is, wil hij ook jou laten proeven van de veelzijdige vegetarische keuken.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur : +/- 75 min.
  • Je schrijft in voor de replay van een live sessie. Je kijkt dus naar een opname van een eerder geplande live sessie. Er is geen (live) interactie via chat mogelijk.
  • Na inschrijving ontvang je meteen de link naar de opname per mail. Je kan onmiddellijk van start gaan.
  • De opname blijft beschikbaar tot 26/12/2024.