Van Frankrijk, tot in India en Noord-Amerika. Deze workshop is je kans om met je collega’s op wereldreis te gaan. Hou het bord maar klaar ... jullie krijgen het ene land na het andere voorgeschoteld.
Jullie maken samen een verrassend menu klaar met gerechten uit verschillende werelddelen.
Wedden dat tijdens het koken én proeven de tongen vanzelf loskomen over straffe vakantieverhalen!
Wat staat er op het menu?
- Punjabi samosa's en Japanse tsukuné met terriyakisaus
- Ajapsandali, boullabaise met rouille en jambalaya met kip&chorizo
- Lamstajine uit Marokko
- Armeense baklava
Deze workshop bevat veggie recepten.
Prijs
- € 70/persoon (excl. BTW), minimum 12 deelnemers
- Duurtijd: 3 u
Dit is inbegrepen in de prijs:
- Een professionele lesgever
- Alle benodigde materialen (ingrediënten, schorten, keukenaccessoires ...)
- Afwas en cleaning van de keuken
- Frisdranken, water, koffie en thee.
- Mocktails, bier en flessen cava/wijn zijn niet inbegrepen maar kunnen worden bijbesteld. Contacteer ons voor meer info en prijzen