Overzicht in de keuken, en toch aan tafel!
Ken je het? Je organiseert een diner en met vleesliefhebbers, visfanaten én vegetariërs op de gastenlijst wil je voor iedereen wat wils bieden. Maar hoe doe je dat, zonder dat je verdrinkt in te veel gerechten tegelijk?
In deze workshop leer je slimme keuzes maken zodat iedereen tevreden is. Je maakt stap voor stap een heerlijk feestmenu met vernieuwende gerechten. Dankzij handige tips & tricks blijft je keuken georganiseerd en ga je efficiënt te werk. Resultaat? Je gasten genieten van wat zij lekker vinden, jij van alle complimentjes, en natuurlijk, heb je nog tijd genoeg om zelf mee te keuvelen op je feest!
Wat haal je precies uit deze workshop?
- We starten met een cock- of mocktail Dark & Stormy en maken er verschillende hapjes bij.
- Als hoofdgerecht staat varkenshaasje met cranberrysaus, geroosterde pastinaak- en pompoenstrips op het menu en een dessert met Baileys als afsluiter.
- Je krijgt tips om je gerechten makkelijk aan te passen voor visliefhebbers, vegetariërs én kids.
- Deze workshop steekt in een nieuw jasje. Als je de workshop in het verleden al eens hebt gevolgd, mag je nu dus iets nieuws verwachten.
Praktisch
- Duur: 4 uur.
- Prijs per persoon.
- Maaltijd en drankjes inbegrepen.