Verfijn je kooktechnieken en bespaar tijd in de keuken
Wist je dat je met simpele kooktechnieken tijd kan besparen in de keuken? Zo worden groenten sneller gaar als je ze juist snijdt. Ontdek allerlei geheimen van chef-koks om in een mum van tijd heerlijke recepten op tafel te toveren.
Tijdens deze boeiende workshop leer je heel wat culinaire tips & tricks: snijtechnieken, hoe je je messen en pannen onderhoudt, hoe je je keukenmateriaal juist gebruikt … Zo kook je efficiënter en heb je meer tijd om te genieten van je creaties!
Wat gaan we doen?
- Je leert de basis snijtechnieken, in theorie en in de praktijk.
- Welk mes gebruik je voor welk soort snijwerk? Hoe houd je je mes goed vast? En hoe slijp je het?
- Je krijgt ook tips voor het onderhoud van je kookpotten en ander keukengerei.
- De gesneden groenten verwerken wij in een éénvoudig lekker gerechtje.
Hoe werkt het praktisch?
- Duur: 3 uur
- Prijs per persoon
- Inclusief maaltijd en drankjes
Lees meer over het verloop van een kookworkshop.