Leer deksels lekkere tajines maken én kruiden
Gaan voor gezellig, gezond én ook deksels lekker? Haal die tajine snel uit de kast! Want wie droomt er ’s winters niet weg bij de geur van warme kruiden in huis, het sissen van verse groenten, en malse stukjes vlees die urenlang sudderen? Omdat je kookt met relatief weinig vet en veel vocht, zegt ook je maag volmondig ‘ja’ tegen de lichte en sappige gerechten.
Wat jouw pot schaft ontdek je in deze workshop met heerlijke recepten en typische ingrediënten. Je leert authentieke tajines maken met vlees, vis én veggie. Wist je dat je ook restjes kwijt kan in een tajine? Gebruik je creativiteit om eigen combinaties te maken met wat je in je koelkast vindt.
Wat haal je precies uit deze workshop?
- We maken tajine met kefta en tajine met vis en ingemaakte citroen, tajine met 7 groenten en eentje met kip en gekonfijte citroen.
- Ook op het menu: traditioneel Marokkaans panbrood (Batbot)
- Je leert de perfecte specerijen gebruiken om je tajines te kruiden.
- Je krijgt tips & tricks om je gerechten authentiek te bereiden.
Hoe werkt het praktisch?
- Duur: 3 uur
- Prijs per persoon.
- Inclusief maaltijd en drankjes.
Lees meer over het verloop van een kookworkshop.