Weet wat je op je boterham smeert!
Groenten, noten, peulvruchten: heerlijk op de boterham of om spreads van te maken. En bovendien lekker veggie!
In deze workshop maak je zelf verschillende soorten vegetarisch broodbeleg. Met in de hoofdrol groenten, noten en vleesvervangers.
Wat gaan we precies doen?
- We maken hartig beleg, maar ook zoetekauwen blijven niet op hun honger zitten.
- Een terrine? Ook daar wagen we ons aan.
- Ontdek ook heel wat nieuwe en vegan smaakcombinaties.
Waarom vegetarisch broodbeleg?
Het is niet alleen lekker, maar ook plantaardig en dus meteen beter voor het klimaat. Je verwerkt er makkelijk restjes mee en gaat zo voedselverspilling tegen.
Hoe werkt het praktisch?
- Duur: 3 uur
- Prijs per persoon
- Inclusief vegetarische broodmaaltijd.
Lees meer over het verloop van een kookworkshop.
Laat je inspireren door nieuwe inzichten en praktische tips. Zo dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.