Leg veggie op de rooster
Gegrilde groenten, vegetarische spiesjes en gepofte aardappelen passen perfect op de grill. Maar er is véél meer! In deze workshop maken we allerlei originele grillades zoals citroengraslolly’s met veggie gehakt, seitanlapjes met mozzarella, tomaat en aubergine, of chili dogs. En we likken duimen en vingers af bij heerlijke bijgerechten en desserts. Een barbecuefeest om naar uit te kijken!
Wat gaan we doen?
- We bereiden hapjes op de BBQ: wraps met ingelegde ui en tofu én citroengraslolly’s met veggie gehakt.
- We maken originele veggie BBQ-recepten, van voorgerechten tot bijgerechten: Indische auberginekaviaar, tofu-tikkaspiesjes met wortelsalade, zoete pepers gevuld met halloumikaas en noten en nog véél meer.
- Ook desserts op de grill mogen niet ontbreken: bananen met kokoscrumble en ananasschijven met hibiscusmarinade.
Hoe werkt het praktisch?
- Duur: 3 uur
- Prijs per persoon.
- Inclusief vegetarische BBQ-maaltijd.
Lees meer over het verloop van een kookworkshop.