Positieve voedingsstrategieën die werken
Leren proeven en eten is zoals leren lopen, schrijven, fietsen of zwemmen. Het is een leerproces dat stapsgewijs verloopt en vraagt om een aanmoedigende ouder, die enthousiast supportert langs de kant en erin gelooft dat het goed komt. Dat is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Diëtiste Vicky De Beule licht tijdens deze lezing de principes van haar aanpak "Positief Voeden" toe.
Aan de hand van vele concrete voorbeelden, handige tips en duidelijke tafelregels leert Vicky hoe je een positief eetklimaat creëert dat kan helpen om een scheefgegroeid eetklimaat weer recht te trekken, zodat het thuis aan tafel gezellig wordt.
Wat haal je precies uit dit webinar?
- Hoe kan je gevarieerde eetgewoonten aanmoedigen zonder strijd aan tafel?
- Hoe zorg je (opnieuw) voor een gezellige en ontspannen eetsfeer thuis?
- Krijg praktische tips die je meteen kan toepassen voor plezierige familiemomenten aan tafel
Hoe werkt het praktisch?
- Duur: +/- 75 min.
- Je schrijft in voor de replay van een live sessie. Je kijkt dus naar een opname van een eerder geplande live sessie. Er is geen (live) interactie via chat mogelijk.
- Na inschrijving ontvang je meteen de link naar de opname per mail. Je kan onmiddellijk van start gaan.
- De opname blijft beschikbaar tot 31/12/2024.
Wie is Vicky De Beule?
Vicky De Beule is communicatiewetenschapper, diëtiste en experte bij Mama Baas. Ze is gespecialiseerd in moeilijk eetgedrag, de eetstoornis ARFID, glutenintolerantie, plantaardig(er) eten en gezonde levensstijl. Ook is ze auteur van ‘Ik lust dat niet’ en ‘Kameleon lust geen kleur’ en werkte mee aan de kookboeken ‘Wat eten we vanavond’ en ‘Wat koken we vanavond’.