Zelf drankjes fermenteren, da's ferm (Replay)

1 pers.

Digitaal. Inspirerend leren bij jou thuis

€ 7

prijs per persoon

Fermentatie: een bruisende ontdekkingsreis

Ben je klaar om de ster van elke borrel te worden? En nee, we hebben het niet over de nieuwste frisdrank schenken. Straks nippen je vrienden en familie nieuwsgierig aan hun glas en roepen verwonderd: “Wat is dit voor magisch drankje?” Jij glimlacht en verklapt dat je zelf de meester-brouwer bent achter die bruisende ontdekking.

In dit webinar neemt voedingsexpert Kim Huybrecht je mee door de wereld van gefermenteerde dranken. Ze laat zien hoe je als ‘mad scientist’ thuis de lekkerste, gezondste drankjes brouwt. Van kombucha of kefir die je een boost geven, tot originele mocktails die je feestjes nog sprankelender maken!

Wat haal je uit dit webinar?

  • Wat is fermentatie en waarom is het een echte gezondheidsbooster?
  • Vergeet rare smaakjes of mislukkingen: jij leert veilig fermenteren.
  • Kijk en leer hoe je zelf makkelijk gefermenteerde dranken maakt: van de eerste starter tot het bruisende eindresultaat.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: +/- 75 min.
  • Je schrijft in voor de replay van een live sessie. Je kijkt dus naar een opname van een eerder geplande live sessie. Er is geen (live) interactie via chat mogelijk.
  • Na inschrijving ontvang je meteen de link naar de opname per mail. Je kan onmiddellijk van start gaan.
  • De opname blijft beschikbaar tot 20/06/2025.

Wie is Kim Huybrecht?

Kim Huybrecht is een orthomoleculair voedingsdeskundige én buikfluisteraar, voor wie het microbioom geen geheimen heeft. Na talloze uren experimenteren en cursussen volgen bij o.a. Sandor Katz, toverde ze zichzelf om tot fermentatie-expert. Als ervaringsdeskundige in buikverdriet en -geluk, is ze dé persoon om van jouw darmen een feestje te maken.

Fermentatie: een bruisende ontdekkingsreis

Ben je klaar om de ster van elke borrel te worden? En nee, we hebben het niet over de nieuwste frisdrank schenken. Straks nippen je vrienden en familie nieuwsgierig aan hun glas en roepen verwonderd: “Wat is dit voor magisch drankje?” Jij glimlacht en verklapt dat je zelf de meester-brouwer bent achter die bruisende ontdekking.

In dit webinar neemt voedingsexpert Kim Huybrecht je mee door de wereld van gefermenteerde dranken. Ze laat zien hoe je als ‘mad scientist’ thuis de lekkerste, gezondste drankjes brouwt. Van kombucha of kefir die je een boost geven, tot originele mocktails die je feestjes nog sprankelender maken!

Wat haal je uit dit webinar?

  • Wat is fermentatie en waarom is het een echte gezondheidsbooster?
  • Vergeet rare smaakjes of mislukkingen: jij leert veilig fermenteren.
  • Kijk en leer hoe je zelf makkelijk gefermenteerde dranken maakt: van de eerste starter tot het bruisende eindresultaat.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: +/- 75 min.
  • Je schrijft in voor de replay van een live sessie. Je kijkt dus naar een opname van een eerder geplande live sessie. Er is geen (live) interactie via chat mogelijk.
  • Na inschrijving ontvang je meteen de link naar de opname per mail. Je kan onmiddellijk van start gaan.
  • De opname blijft beschikbaar tot 20/06/2025.

Wie is Kim Huybrecht?

Kim Huybrecht is een orthomoleculair voedingsdeskundige én buikfluisteraar, voor wie het microbioom geen geheimen heeft. Na talloze uren experimenteren en cursussen volgen bij o.a. Sandor Katz, toverde ze zichzelf om tot fermentatie-expert. Als ervaringsdeskundige in buikverdriet en -geluk, is ze dé persoon om van jouw darmen een feestje te maken.