Iedereen verrast door lekkere veggieburgers
Of je nu vegetariër bent of gewoon af en toe iets anders wil dan een stukje vlees of vis? Zelfgemaakte veggieburgers zijn nooit saai! Met groenten, tofu, noten, granen of een restje peulvruchten maak je in een handomdraai verrassende smaakbommetjes waar iedereen voor smelt.
In deze workshop bereiden we verschillende soorten burgers en krijg je tips om je mengsels te vormen en te bakken. We maken ook met elke burger een lekkere en gezonde schotel door er bijpassende gerechtjes of sausjes aan toe te voegen.
Wat gaan we precies doen?
- We maken onder meer een notenburger met slaatje, een veggie cordonbleu met champignonsaus en vogelnestjes.
- Je krijgt praktische kook- en bereidingstips.
- Met lekkere bijgerechten of sausjes maken we onze evenwichtige gerechten helemaal af.
Hoe werkt het praktisch?
- Duur: 3 uur
- Prijs per persoon.
- Inclusief vegetarische maaltijd.
Lees meer over het verloop van een kookworkshop.