Zelf je eigen brood bakken zorgt niet enkel voor een heerlijke geur in huis, het is ook leuk om te doen en het biedt je oneindig veel mogelijkheden! Al doende krijg je perfect de technieken van het kneden, rijzen en bakken onder de knie. Onze samenwerking met Colruyt Group Academy en de workshops bieden een perfecte manier om deze technieken aan te leren.
Creatief bakken
Met Soubry bloem voor brood kan iedereen creatief aan de slag gaan! Van een klassiek wit brood, een broodje met extra veel zaden of pitten, tot een korenaar of de zondagse pistolets.
Ruim aanbod
Als marktleider binnen het bloemsegment heeft Soubry een ruim aanbod van verschillende bloemsoorten, elk met hun specifieke toepassing en smaken zoals o.a. Volkoren, Spelt en Oergranen.
Alle Soubry bloemsoorten kunnen zowel manueel verwerkt worden als in de broodbakmachine met telkens een heerlijk ruikend en kraakvers brood als resultaat.
Op zoek naar heerlijke inspirerende broodrecepten?
Ontdek ze hier.
Wordt lid van onze Facebook community ‘Broodje van eigen deeg’ en ontdek handige tips and tricks van ervaren bakkers.