Tover een artisanale broodkrans met camembert op je feesttafel. Wedden dat er geen kruimel overblijft?
Alles voor de feesten
Alcoholvrije (schuim)wijnen: wel de smaak, niet de kater
Geniet van feestelijke alcoholvrije (schuim)wijnen. De smaak blijft top, maar de kater blijft uit!
Alles voor de feesten
3 slimme tips & tricks voor een onvergetelijk feestmaal
Maak je feestmaal onvergetelijk met 3 slimme tips van onze chefs. Stressvrij koken? Zo doe je dat!
Alles voor de feesten
Veggie feestmenu dat ook vleeseters blij maakt
Een veggie feestmenu waar zelfs vleesliefhebbers van smullen? Ontdek de tips van onze chef!
Feestelijk
Heerlijke sauzen en gerechten met kalfsfond
Kalfsfond, onmisbaar in de keuken als basis voor sauzen, soepen, terrines en ragouts. Ontdek de meest ge(s)maakte gerechten met de kalfsfonds van Lacroix.
Feestelijk
Mini-ijspannenkoekjes
Neem jouw pannenkoeken eens anders aan met deze mini-ijspannenkoekjes. Gevuld met heerlijk roomijs is het het perfecte hapklare traktatie voor groot en klein!
Winter
Originele toppings om je soep te pimpen
Croutons dus? Nee, zo’n heerlijk dampende kom soep kan je met meer dan de klassieke toppings afwerken. Met deze 5 toppings zet je een soep op tafel vol smaak!
Feestelijk
Hoe gebruik je fonds in sauzen?
Hét geheim van een lekkere saus? Een goede fond natuurlijk! En hoe je die smaakmaker precies gebruikt, verklapt lesgeefster Aziza nog snel even voor de feestdagen!
Alles voor de feesten
5 feestelijke toppings voor jouw soep
Daar zijn ze bijna, de feestdagen! We komen samen met vrienden en familie om te genieten van een feestmenu. En daar hoort natuurlijk een soep met feestelijke toppings bij.
Alles voor de feesten
11 tips voor een stijlvolle feesttafel
Dek je tafel gezellig en volgens de regels van de kunst: check deze 11 tips!
Feestelijk
Hoe een luchtige chocomousse maken?
Wat is heerlijker dan een smeuïge chocolademousse als dessert na de maaltijd. Met deze tips maak je zó een perfecte luchtige chocomousse!
Snel & makkelijk
Asperges op Vlaamse wijze
Snel, makkelijk én altijd feestelijk! Vul je bord vandaag met dé klassieker van dit seizoen: asperges op z'n Vlaams.