Tover een artisanale broodkrans met camembert op je feesttafel. Wedden dat er geen kruimel overblijft?
Koken
Zelf brood bakken
Het resultaat: altijd een heerlijk,
luchtig en vers brood, waar je
fier op mag zijn dat je het zélf
gemaakt hebt.
Koken
Broodkrans met pesto en kerstomaten
Op zoek naar een tof gerecht om op je volgende brunch mee uit te pakken? Probeer eens dit vlechtbrood met pesto. Supergemakkelijk én supermooi om op tafel te zetten!
Koken
Bakken met desem: Sanne heeft de smaak te pakken
Desem is de rijzende ster onder de (thuis)bakkers. Waarom? Is desembrood echt gezonder? Sanne, lesgeefster van onze workshop ‘Bakken met desem’ licht het graag toe.
Koken
Hoe bak je even grote koekjes?
Zin om dit weekend je bakkunsten te tonen? Bekijk snel de tip van onze lesgeefster Petra om mooi gelijke koekjes te bakken!
Koken
Hoe krijg je goed gerezen brood?
Lekkere zelfgebakken broodjes, goed gerezen zoals bij de bakker? Geduld is de boodschap! Samen met enkele tips van lesgever Marc.
Koken
Hoe bak je glutenvrij brood?
Glutenvrij brood bakken? Dat doe je heel makkelijk zelf!