Ontdek meer over de afkomst van specerijen zoals kerrie, kurkuma, koriander en kaneel en verrijk jouw vlees- en visgerechten met smaken uit de hele wereld.
Koken
Pocheren: eenvoudig en gezond
Pocheren is eenvoudig en gezond. Ontdek de recepten van Colruyt, Laagste Prijzen, Bio-Planet en Spar.
Koken
5x pocheren: zo doe je het
5x pocheren: zo doe je het // Op deze vijf manieren kan je voedsel pocheren, dat is het garen of zachtjes verhitten van voedsel in een vloeistof die net onder het kookpunt ligt.
Koken
9 tips voor heerlijke homemade pizza
Homemade pizza's: leuk om alleen te makenof nog leuker om het hele gezin erbij te betrekken. Met deze 9 tips and tricks haal je ook nog eens beste uit je pizza.
Feestelijk
Hoe gebruik je fonds in sauzen?
Hét geheim van een lekkere saus? Een goede fond natuurlijk! En hoe je die smaakmaker precies gebruikt, verklapt lesgeefster Aziza nog snel even voor de feestdagen!
Koken
Fonds: het bestbewaarde keukengeheim
Bij de bomma zaliger stond er altijd zo’n enorme casserolle op het vuur te borrelen, uren lang… Maar wat is het geheim van een goede fond? We doen een boekje open over de eigenschappen en soorten fond!
BBQ
Vis en groenten op de BBQ: 9 tips van topchef Seppe Nobels
Verras je gasten met heerlijke vis en groenten op de BBQ met 9 tips die topchef Seppe Nobels meegaf in LifeTalks.
BBQ
Vis op de barbecue: 7 tips voor een heerlijke bereiding
Ontdek handige tips om vis op de barbecue te maken. Perfect gegrilld, van jouw hand!
Koken
Tip van eigen bodem: tomaten
Weetjes en tips om tomaten te kweken en te eten. Ontdek ze snel!
Verrassend klassiek
5 verrassende stoomgerechten van ontbijt tot dessert
Je eten stomen is gezonder en sneller. Bekijk onze 5 recepten voor gestoomde gerechten, van ontbijt tot dessert.
Koken
Hoe pof en pel je kastanjes?
Chef kok Joruyn Verheyden zweert bij het poffen van kastanjes. Dit garandeert een heuse smaakexplosie. Maar hoe begin je hier nu aan?
Koken
Hoe snij en bewaar je verse kruiden?
Verse kruiden zijn de ideale finishing touch van je gerecht: frisse kleur en extra smaak! Lesgeefster Tine toont hoe je ze het beste snijdt en bewaart.