Als apero of voor een gezellige tapasavond: pak je gasten helemaal in met deze geitenkaasrolletjes op de wijze van Syvie-Anne.
- 1 zachte geitenkaas
- 4 grote sneden toastbrood
- 4 el vijgenconfituur
- rucola
- sesamzaad
- maanzaad
- 20 g boter
Ingrediënten
- Verwijder de korst van het toastbrood.
- Druk het toastbrood plat met een deegrol om fijne sneden te krijgen.
- Bestrijk de rand van het brood met de verse geitenkaas.
- Schep de vijgenconfituur op de sneden.
- Plaats er enkele blaadjes verse rucola op. Kruid met peper.
- Rol de broodsneetjes toe.
- Laat de boter smelten.
- Leg de rolletjes toastbrood in de gesmolten boter.
- Bestrooi rijkelijk met sesamzaad en maanzaad.
- Verwarm een andere pan.
- Bak de rolletjes goudbruin en leg ze vervolgens op keukenpapier.
- Snij ieder rolletje in 2 of meer stukken, om als voorgerecht of hapje op te dienen. Plaats de rolletjes op een bord en werk af met nog wat rucola.