Gevulde champignons met Parmezaanse kaas

De geur van gegrilde champignons doet je watertanden. Kijk hoe de Parmezaanse kaas langzaam smelt en een heerlijk krokant laagje vormt. Gewoon onweerstaanbaar!

    Ingrediënten

  • 4 el pijnboompitten
  • 2 teentjes look
  • 1 takje verse rozemarijn
  • 12 verse basilicumblaadjes
  • 4 grote champignons
  • 100 g parmezaanse kaas
  • 4 el panko (Japans broodkruim)
  • olfijolie
  • 2 el balsamicoazijn

    Bereiding

  1. Rooster de pijnboonpitten in een hete pan zonder vetstof tot ze bruin zijn.
  2. Pel de teentjes look en snipper ze fijn.
  3. Snipper de rozemarijn en basilicum fijn.
  4. Snij de steeltjes van de champignons en snij deze fijn.
  5. Maak een mengeling van de Parmezaanse kaas, de steeltjes van de champignons, de gesnipperde look, de rozemarijn, de basilicum en de panko.
  6. Rooster de champignons op de zijde van de sporen, smeer het hoedje in met olijfolie.
  7. Draai de champignons om en kruid deze met peper en zout en balsamicoazijn.
  8. Vul deze met de mengeling, laat zachtjes garen onder een gesloten barbecue.

Bekijk de video: