Neem jouw pannenkoeken eens anders aan met deze mini-ijspannenkoekjes. Gevuld met heerlijk roomijs is het het perfecte hapklare traktatie voor groot en klein!
Ze zijn niet alleen makkelijk te maken, je kunt het recept ook aanpassen aan je eigen smaak. Top nog extra af met hagelslag of gebruik ijs met een andere smaak… de mogelijkheden zijn eindeloos!
- 80 g Tiense suiker
- 100 ml Campina Volle melk
- 100 g Côte d'Or Melk of Fondant chocolade
- 2 eieren
- 120 g bloem
- 1 kl bakpoeder
- Ola vanille-ijs
Ingrediënten
- Voeg in een kom eieren, melk, bloem, bakpoeder, vanille-extract en suiker toe en meng het geheel met de mixer.
- Vorm kleine pannenkoekjes in een pan. Dit kan je gemakkelijk doen door het gebruik van een spuitzak.
- Draai de pannenkoekjes om als er belletjes op het oppervlak verschijnen
- Schep een klein bolletje roomijs op een pannenkoekje en schik er een tweede pannenkoekje op.
- Doe de chocolade in een kommetje en laat de chocolade smelten in de microgolf.
- Bestrijk de pannenkoeken met gesmolten chocolade. Serveer en geniet!