Een stukje pizza dat je kind zonder geknoei uit het vuistje kan eten? Deze krokante pizzatwisters zijn verdraaid lekker!
- 2 stuks pizzadeeg
- 100 ml passata
- 1 el spaghettikruiden
- 1 el oregano
- 1 el olijfolie
- 100 g gemalen kaas
- zwarte peper
Ingrediënten
- Verwarm de oven voor op 250 graden C.
- Meng de passata met de olijfolie, spaghettikruiden en oregano.
- Kruid met zwarte peper (zout zit reeds verwerkt in de spaghettikruiden).
- Verdeel de passata over 1 pizzadeeg (blijf 1 cm van de rand).
- Bestrooi met gemalen kaas.
- Dek toe met het tweede pizzadeeg.
- Snij het deeg in repen van 2 cm met een pizzasnijder.
- Draai de repen met de uiteindes op tot een twister.
- Leg op een bakplaat met bakpapier.
- Bak gedurende 8' in de voorverwarmde oven.
- Serveer warm of koud.