Veelgestelde vragen over verjaardags- of kinderfeestjes

Nederlands

Hoe verloopt een verjaardags- of kinderfeestje bij Colruyt Group Academy?

Tijdens het feestje is er voldoende afwisseling tussen activiteiten zoals koken, knutselen, bewegen, rustige spelletjes ….
Kies je voor een verjaardagsfeestje? Tijdens het feestelijke verjaardagsmoment bieden we drankjes (onder andere kinderchampagne) aan, samen met een versierde verjaardagcake. Kinderen kunnen op dat moment ook hun geschenkje aan de jarige geven.

Voorzien jullie een verjaardagstaart?

Voor elk verjaardagsfeestje voorzien we een versierde cake met verjaardagkaarsjes. Het gaat om een quatre-quarts basiscake, die de meeste kinderen lusten. We versieren de cake met poedersuiker en een eetbare topping. Je kan ook altijd je eigen cake of taart voorzien. Als je liever je eigen cake meebrengt, mag je ons via e-mail verwittigen.

Wat met allergenen?

Het is mogelijk om boter en melk te vervangen door lactosevrije varianten, maar we kunnen geen absolute zekerheid garanderen: andere producten kunnen namelijk ook sporen van melk of melkproducten bevatten. De recepten aanpassen is dus niet mogelijk, maar we kunnen wel een alternatief bij de cake tijdens het verjaardagsmoment voorzien. Wie meer informatie wil over allergenen, kan contact opnemen met de coördinator van het verjaardagsfeestje.

Wat is de prijs per kind?

Een verjaardagsfeestje voor 6 tot 10 kinderen bedraagt € 180 incl. 21 % BTW. Vanaf het 11e kind komt er € 18 per deelnemer bij. Het maximaal aantal deelnemers ligt vast op 12 kinderen per verjaardagsfeestje. Voor het 11e en 12e kind zal er een factuur opgemaakt en nagestuurd worden. 

Wat is het minimaal- en maximaal aantal deelnemers?

Het minimaal aantal deelnemers is 6 kinderen, het maximaal aantal ligt vast op 12 kinderen.

Wat als er meer dan 12 deelnemers zijn?

Om de kwaliteit van onze workshops te garanderen, zijn al onze feestjes bestemd voor maximum 12 deelnemers. We kunnen wel 2 feestjes tegelijkertijd organiseren in 2 zalen met 2 lesgevers (in dezelfde of verschillende thema's) en in geval van een verjaardagsfeest het verjaardagmoment samen vieren.

Vanaf wanneer mogen kinderen deelnemen?

Om de kwaliteit van onze kinderfeestjes te garanderen, is het belangrijk dat de leeftijd van de kinderen overeenstemt met de minimale leeftijd voorzien voor het gekozen thema. Indien de meerderheid van de kinderen de minimale leeftijd heeft bereikt en slechts enkelen nog niet, is er geen probleem. De workshops zijn bestemd voor kinderen vanaf 6 jaar. Om de workshop volwaardig te kunnen beleven, moeten de kinderen kunnen lezen en schrijven.

Moeten we zelf voor extra begeleiding zorgen?

Onze animator zorgt voor enthousiaste begeleiding tijdens de workshop. We vragen je wel om voor kinderen van 5 tot 7 jaar (van de 3de kleuterklas tot het 2de leerjaar) zelf voor 2 extra begeleiders (ouder dan 18 jaar) te zorgen, voor kinderen vanaf 8 jaar (vanaf het 3de leerjaar) volstaat 1 extra begeleider. Wat verwachten we van een begeleider? Begeleiders steken een handje toe bij de uitvoering van de activiteiten (koken/knutselen), onder begeleiding van de animator.

Op welke dagen worden er feestjes georganiseerd?

We organiseren kinderfeestjes op woensdagnamiddag, zaterdagvoormiddag en -namiddag. Tijdens schoolvakanties zijn ook andere dagen mogelijk. De beschikbare momenten kan je raadplegen op onze website. Op zondag en maandag zijn onze Academy’s gesloten. Ook van 15/7 t.e.m. 15/8 en tussen Kerst en Nieuwjaar zijn we gesloten.

Kan ik afwijken van de feestmomenten die op de website staan?

Nee, je kan alleen kiezen uit de data en tijdsblokken die we voorzien in de kalender op onze website. Een paar keer per jaar voegen we nieuwe feestmomenten toe. Wanneer dat is, kom je te weten op onze website.

Kan ik een feestje annuleren?

Het is mogelijk om een feestje te annuleren onder bepaalde voorwaarden. Als je meer dan 4 weken vooraf annuleert, heb je recht op een volledige terugbetaling van het betaalde bedrag. Als je tussen 4 weken en 15 dagen annuleert, heb je recht op 50 % terugbetaling van het betaalde bedrag. Als je een verjaardag- of kinderfeest minder dan 15 dagen vooraf annuleert, is er geen terugbetaling mogelijk.

Kunnen de feestjes ook thuis plaatsvinden?

Neen, we organiseren alleen feestjes in één van onze Academy-huizen

Kan ik een cadeaubon gebruiken bij een verjaardags- of kinderfeest?

Ja, het is mogelijk om een cadeaubon in rekening te brengen..

Kan ik een verjaardags- of kinderfeest plannen voor 2 kinderen tegelijk?

Als je een verjaardagsfeestje plant voor 2 jarigen, vieren we hen allebei! Maar het maximaal aantal deelnemers voor 1 feestje blijft wel 12 kinderen.

Voorzien jullie hapjes en drankjes?

Bij elk feestje voorzien we hapjes en drankjes die de meeste kinderen lekker vinden. Je hoeft dus zelf niets mee te brengen.

Wat met allergenen?

Het is mogelijk om boter en melk te vervangen door lactosevrije varianten, maar we kunnen geen absolute zekerheid garanderen. Andere producten kunnen ook sporen van melk of melkproducten bevatten. Wie meer informatie wil over allergenen, kan contact opnemen met de coördinator van je kinderfeestje.

Kunnen kinderen met een beperking deelnemen aan een verjaardagsfeestje?

Het concept van onze Academy’s is aangepast aan mensen met een beperkte mobiliteit. Alle parkeerplaatsen, zalen en toiletten zijn makkelijk beschikbaar. Voor een ideaal verloop van een verjaardags- of kinderfeest, raden we aan kinderen met een beperking te laten begeleiden door een volwassene. Neem zeker vooraf contact op met onze coördinatoren, ze zullen antwoorden op al je vragen. En als je onze Academy op voorhand wil bezoeken, ontvangen ze jou met plezier.

Voorzien jullie uitnodigingskaartjes?

We voorzien geen uitnodigingskaartjes voor een kinderfeestje, wel als het om een verjaardagsfeest gaat.
Na je reservatie contacteren we je voor de adresgegevens. Na ontvangst van de gegevens versturen we de uitnodigingen meteen.

Kan ik zelf een thema kiezen of aanpassen?

Je kiest het thema van je kinderfeestje aan de hand van het vastgelegde aanbod. Het is niet mogelijk om zelf een thema te bedenken of het draaiboek van een thema te veranderen.

Krijgen de deelnemers van een feestje een souvenir?

We voorzien voor elke deelnemer een goodiebag met producten van onze partners. De inhoud van de goodiebag kan verschillen naargelang het thema van je feestje.
*Owv Covid-19 voorzien we tijdelijk geen goodiebags.

Hoe lang op voorhand reserveer ik een feestje?

Je kan reserveren zolang er data beschikbaar zijn. Een paar keer per jaar voegen we nieuwe feestmomenten toe. Wanneer dat is, kom je te weten op onze website.
Om een optimale organisatie van je feestje te garanderen, raden wij aan minimaal 3 weken op voorhand te reserveren. Zo hebben wij voldoende tijd om alles voor te bereiden naar je voorkeur.

Ontvangen personeelsleden van Colruyt Group korting?

Colruyt Group voorziet geen korting voor personeelsleden bij de organisatie van een verjaardags- of kinderfeestje.

Moeten de kinderen verkleed naar het feestje komen?

Kinderen mogen verkleed naar het feestje komen, maar het is zeker geen verplichting. Voor sommige thema’s hebben we accessoires voorzien. Voor andere thema’s niet.