Wie zijn we

Colruyt Group Academy biedt mensen de kans het beste in zichzelf te ontdekken. Zo is er bijvoorbeeld een uitgebreid vormings- en opleidingsaanbod voor de ruim 29.000 medewerkers van Colruyt Group. Maar we bieden ook een apart aanbod workshops en cursussen aan voor particulieren. Ontmoeting en inspiratie staan er centraal, in een open leeromgeving.

Voor jong en oud

Colruyt Group Academy is er voor iedereen met verschillende interesses, van jong tot oud. En we werken samen met verschillende partners.

Tips en tricks voor elke dag

Het doel van Colruyt Group Academy is oplossingen voor dagelijkse thema’s en situaties aanreiken en mensen inspireren. De workshops verlopen dan ook in een ongedwongen sfeer die ideaal is om te ontmoeten, te ontdekken en te ondernemen.

Colruyt Group

Alle winkelformules van Colruyt Group werken mee aan de workshops, elk vanuit het eigen vakgebied:

 

Colruyt biedt in zijn meer dan 220 winkels in België de laagste prijzen voor een ruim assortiment kwaliteitsproducten. Je kan er snel en efficiënt je wekelijkse boodschappen doen of je kan ze thuis bestellen en in de winkel afhalen via de Collect&Go-service.

Klassewijnen.be(link is external) is de wijnwebshop van Colruyt met meer dan 800 kwaliteitswijnen. De wijnen zijn vaak afkomstig uit familiale domeinen of kleinere chateaus. Klassewijnen.be biedt een extra aanbod naast de wijnen in de Colruyt-winkel. ke vindt er een uitgebreid assortiment: van Bordeaux tot Bourgogne, Côtes du Rhône, wereldwijnen, champagnes… De wijnen zijn enkel te reserveren via de webshop voor de laagste prijzen op de Belgische markt. De Klassewijnen tastings zijn een ideale manier om er meer over te weten te komen.

SmartWithFood is jouw gids naar een gezonde levensstijl met heerlijke en healthy voedingsgewoontes.
Met de nieuwe en overzichtelijke SmartWithFood app maak je makkelijk en snel een gezondere keuze.
Je doet het niet alleen. We begeleiden jou en de andere SmartWithFood-gebruikers stap voor stap: van plannen en kopen, tot bereiden en volop genieten. Meer van het goede, minder van het slechte: zo werken we samen aan een gezonder eetpatroon zonder al te veel compromissen.
 
 

De Spar-winkels onderscheiden zich met hun persoonlijke service. Naast de scherpe prijzen en de focus op verse producten maakt vooral de zelfstandige ondernemer het verschil. Zijn vakmanschap en liefde voor lekker eten maken zijn winkel uniek in de buurt. De winkeloppervlakte varieert van 350 tot 1.800 m².

Bio-Planet is een unieke supermarkt met een aanbod van 6.000 producten voor al je boodschappen. Een greep uit ons aanbod: verse biologische groenten en fruit, vlees en veggie, brood en beleg, ecologische verzorgings- en schoonmaakproducten ... Daarnaast hebben we een ruim aanbod voor mensen met intoleranties (gluten, lactose …). Kortom: dé ideale winkel voor wie wil eten met smaak en tegelijk duurzaam wil winkelen. Een groot deel van ons assortiment is bovendien ook in de webshop van Collect&Go beschikbaar. Winkel online en haal je bestelling af in een afhaalpunt naar keuze.

In de OKay-winkel in je buurt kan je snel, goedkoop en makkelijk je boodschappen doen. Je vindt bij ons de hele dag door verse producten zoals brood, groenten en fruit, vlees, vis, kant-en-klare maaltijden … maar ook een ruim aanbod andere voedingswaren. Dankzij onze overzichtelijke winkels doe je vlot en efficiënt je boodschappen. En als je toch iets niet vindt, helpen onze medewerkers je graag verder. Kortom: OKay is de ideale buurtsupermarkt voor je dagelijkse boodschappen.

Dreambaby is de babyspecialist van Colruyt Group en telt een dertigtal winkels verspreid over het hele land. We hebben ook een handige webshop, zo zijn we altijd dichtbij. We weten dat het krijgen van een baby spannend is en heel wat vragen oproept, daarom staan we je bij met informatie, inspiratie en persoonlijk advies. Onze medewerkers zijn experten in hun vak met maar één doel: jou de best mogelijke service bieden. Dreambaby is uniek in haar geboortelijstservice. Je kan je lijst online leggen of in de winkel. De gekozen artikelen kan je ophalen in een Dreambaby-, Colruyt- of DreamLand-winkel in je buurt. Of je laat ze aan huis leveren.

Dreamland, dat is dé winkel voor familieplezier. Onder het motto ‘Alles wordt leuker als je speelt’ inspireren wij ouders en kinderen om samen te spelen en plezier te beleven. Naast een ruim aanbod (buiten)speelgoed, vind je in onze winkels en webshop ook een gevarieerd assortiment games en multimedia, school- en kantoorbenodigdheden, boeken, kinder- en jeugdkamers, pretparktickets … Allemaal volgens de nieuwste trends en tegen de laagste prijs.

Colruyt Group bestaat uit meer dan 29.000 medewerkers en een familie van retailbedrijven in 3 landen. En toch heeft het nog altijd de troeven van een klein familiebedrijf, zoals passie, expertise, eenvoud en efficiëntie. We willen duurzaam groeien, met respect voor gezondheid, samenleving, milieu en dierenwelzijn.

DATS 24 staat voor slim tanken. De brandstofspecialist van Colruyt Group onderscheidt zich door zijn ecologisch en duurzaam beleid. Zo ligt 70 % van de tankstations naast winkels van Colruyt Group. Klanten kunnen op dezelfde plaats winkelen en tanken, zodat ze tijd winnen en kilometers besparen.
Je tankt er altijd en overal voor lage prijzen. En je krijgt tips en tricks om bijvoorbeeld minder te verbruiken.

Solucious is actief op de Belgische foodservicemarkt en levert producten aan professionele klanten (bedrijven, ziekenhuizen, scholen, horecazaken, ...) en particulieren. Meer dan 350 medewerkers staan klaar om je de best mogelijke service te bieden, op een betrouwbare en persoonlijke manier. Zo krijg je de juiste producten, op het juiste moment en voor de juiste prijs.