€ 12

Doorgrond het slaapritme van je kleintje (digitaal)

- Voor zwangere ouders en voor ouders met een kindje tot 2,5 jaar oud
- Inclusief handige infobrochure én 1 week de tijd om sessie te herbekijken
- Stel meteen live je vragen aan de experte

Waarom huilt je baby ’s nachts? Wat gebeurt er tijdens de slaap van je baby, peuter of kleuter? Hoe kan je je baby helpen om zelfstandig te leren slapen? Het lijken soms heuse raadsels en veel ouders weten niet goed hoe om te gaan met het slaapritme van hun kleintje… Babyslaapcoach Lise Dullaerts werpt een licht op de feiten en geeft je meer houvast vanuit haar jarenlange praktijkervaring.

Je ontdekt waarom slaap belangrijk is voor je kind en hoe je hem of haar kan helpen om goed te slapen. Van voeding en verzorging tot de inrichting van de kinderkamer, Lise heeft heel wat inzichten en praktische tips klaarstaan om jou en je kleintje op weg te zetten naar dromenland! Daarnaast krijg je ook een korte ‘taalcursus’ in kindergehuil, zodat je beter kan interpreteren wat je kind wil communiceren.

Duur: 90 minuten.

 

Praktische info

  • Voor deze webinar werken we met Zoom. Een gewone computer of tablet (plus een vlotte internetverbinding) volstaat. Je volgt de uitleg van de coach live mee op je scherm. Via de chat kan je altijd een vraag stellen aan Lise.
  • Inloggen is super eenvoudig. Een paar minuten voor de start, klik je gewoon op de link in de e-mail die je van ons hebt ontvangen. Hou voor alle zekerheid wel je reclame- en spamfolders van je mailbox in de gaten. 
  • De sessie wordt opgenomen en nadien krijg je van ons een mailtje met de link naar de opname. Zo heb je nog 1 week de tijd om de sessie te herbekijken.
  • Bovendien krijg je van ons nog een mooie en handige infobrochure. Zo heb je alle tips en tricks bij de hand om dagelijks te werken aan de slaap van je kind.
 

Lise, expert

Lise Dullaerts is vroedkundige met een passie die ver buiten de muren van het ziekenhuis reikt. Ze verdiepte zich 6 jaar lang in het slaapritme van jonge kinderen, geïnspireerd door de vele vragen van kersverse ouders. Ze deed ook onderzoek naar het huilgedrag van kinderen en de manieren waarop je kan communiceren met baby’s, peuters en kleuters. En zo was ‘De babyslaapcoach’ geboren. Sindsdien ontwikkelde ze als slaapcoach ook ‘The Sleep Code’®. Daarin leert ze ouders hoe ze op een goede manier de veiligheidsgevoelens van hun kind kunnen versterken, zodat de baby voorbereid is en weet hoe hij in slaap moet vallen wanneer hij, op basis van zijn ontwikkeling, hiervoor klaar is.

 

 

Nog een vraag? Lees eerst de Veelgestelde vragen

Je kan deze Tips & Talks ook in onze Academy meevolgen! Ontdek er hier alles over.


Inschrijven? Kies een sessie: 

 

Georganiseerd door: