Nieuw
€ 20

Rabarber: van apero tot dessert (digitaal)

Rabarber in je menu: nostalgisch én hip tegelijk

De friszure, groenrode stengel is weer trendy en heeft heel wat culinaire verrassingen in petto. In de meeste (zoete) bereidingen lijkt rabarber fruit, maar het is wel degelijk een groente.

Wil je die seizoenstopper zelf uitproberen? Kook vanuit je keuken, live mee met onze chef Sylvianne. Ze begeleidt je stap per stap om een heel menu met rabarber te bereiden, van hapje tot dessert.

Rara(barber), wat maken we?

  • Apero: kletskoppen met parmaham, rabarberblokjes, sinaasappel en preischeuten.
  • Hoofdgerecht: kip teriyaki met rabarber en wilde rijst met champignons en abrikoos.
  • Dessert: crumblecake met rabarber.
  • We leren ook een sinaasappel ‘à vif’ snijden en mooie roosjes maken van parmaham.
     

Wie is de lesgever?

Sylvianne leeft voor het koken en bakken en volgde een koksopleiding aan Spermalie. Met veel goesting voor het vak geeft ze al 5 jaar kookworkshops en doet ze cateringopdrachten. Gezonde voeding is haar ding, met een trendy en wereldse toets. Lees meer.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: na 90 min. smul je thuis met z’n allen van 3 heerlijke rabarbergerechten.
  • Voor iedereen die onder begeleiding in zijn eigen keuken iets nieuws wil proberen.
  • Deelnemen kan via Zoom. De link en recepten ontvang je voor aanvang.
  • De ingrediënten vind je makkelijk bij Colruyt en je hebt alleen eenvoudig materiaal nodig.
  • Een webcam is leuk, maar geen verplichting. Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
Nog een vraag? Lees eerst de Veelgestelde vragen

Inschrijven? Kies een sessie:

@Home
22 plaatsen beschikbaar

Georganiseerd door: