€ 70

Vlees, vis én veggie op de BBQ

Een zomer lang barbecueën? Dan komt wat afwisseling in je menu zeker van pas. In deze workshop leer je hoe je nog meer uit je barbecue kan halen. Ontdek hoe je zowel vlees, vis als veggie met de lekkerste bijgerechten kan combineren. Rol alvast je mouwen op want samen met onze barbecuespecialist maken we onder andere verrassende inktvisbrochettes, saltimboca en gepofte zoete aardappelen.  

Type workshop: actief koken. Maaltijd inbegrepen.
Duur: 3 uur

Deze workshop is bedoeld voor duo’s.

  • Prijs per duo, je schrijft je partner en jezelf samen in met 1 inschrijving.
  • Per workshop kunnen er 4 duo's deelnemen.
  • Er kunnen dus nog 3 andere duo's aanwezig zijn tijdens je workshop. Dit zal op een veilige manier verlopen.
 
Wil je weten hoe je workshop praktisch zal verlopen in deze coronatijd? 
Lees het hier.

Kies hieronder je Academy (1 ticket = 2 personen)

 

Georganiseerd door: 

In samenwerking met: