Energiezuinig koken en dus geld besparen in de keuken is makkelijker dan je denkt. Laat je inspireren.
Winter
Koken met seizoensgroenten: pastinaak
Ga zelf aan de slag met deze lekkere winterrecepten met pastinaak.
Koken
Seizoensgroenten najaar
Eten volgens de seizoenen heeft heel wat voordelen. Groenten en fruit van het seizoen hebben meer smaak en vitamines, brengen variatie in je menu, zijn vaak duurzamer en hebben een interessantere prijs.
Duurzaam eten en drinken
Quiches, toveren met restjes
Je restjes omtoveren in een heerlijke quiche. Elke deelt 5 verrassende tips om jouw quiche ook altijd te doen slagen.
Koken
Koken met seizoensgroenten
Met seizoensgroenten kan je eindeloos creatief aan de slag gaan. Ontdek 4 heerlijke recepten.
Koken
Seizoensgroenten
Eten volgens de seizoenen heeft heel wat voordelen. Groenten en fruit van het seizoen hebben meer smaak en vitamines, brengen variatie in je menu, zijn vaak duurzamer en hebben een interessantere prijs.
Duurzaam eten en drinken
8 tips om thuis minder voedsel te verspillen
Voedselverlies is overal: van productie tot jouw bord. Ook jij kan minder voedsel verspillen. Deze tips tegen voedselverlies kan je thuis toepassen.
Duurzaam eten en drinken
Wat leg je waar in de koelkast?
Wil je thuis voedselverlies tegengaan? Let dan op hoe je je koelkast inricht. Wat leg je waar in de koelkast? Dit zijn onze tips.
Duurzaam eten en drinken
Restjes? Met deze tips maak je er handig gebruik van!
Wil je voedselverlies tegengaan? Dan is restjes redden slim en leuk om te doen. Met deze tips voorkom je dat restjes in de vuilnisbak of op de composthoop belanden.
Koken
Seizoensgroenten
Eten volgens de seizoenen heeft heel wat voordelen. Groenten en fruit van het seizoen hebben meer smaak en vitamines, brengen variatie in je menu, zijn vaak duurzamer en hebben een interessantere prijs.
Koken
Creatief koken voor vrienden: 7 tips van sterrenchef Michaël Vrijmoed
Benieuwd naar de tips die sterrenchef Michaël Vrijmoed gaf in LifeTalks om creatief te koken voor vrienden? Wij geven er 7 prijs!
Koken
Let’s meet: 4 plantaardige vleesvervangers
Lesley Van Hul, arts en voedingsdeskundige met een passie voor koken, gidst je door het aanbod van plantaardige vleesvervangers.