Zelf brood bakken
Volgens berekeningen is het duidelijk goedkoper om je eigen brood te maken. Je kan kiezen voor een basisbloem voor brood waar je nog gist, zout en water aan dient toe te voegen. Dan haal je er zeker profijt uit. Maar ook als je kiest voor een all-in-mix waar je enkel nog water aan moet toevoegen is de besparing aanzienlijk. En voldoende om de aankoop van een broodmachine te verantwoorden. Al is deze zeker niet nodig want je kan elk soort brood ook met de hand kneden en in de oven bakken.
Zaden en pittenbrood
Een beetje vakantienostalgie naar ‘la dolce italia’? Voeg wat extra Italiaanse kruiden toe voor een zomers gevoel.
Schiaccata
Voor een extra krokante korst voeg je wat stoom toe tijdens het bakken. Leg enkele keitjes in de oven en sprenkel er wat water over.
Notenbroodjes
Deze heerlijke notenbroodjes geef je nog een extra boost door de boter te vervangen met notenolie.
In samenwerking met onze partner Soubry.